Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.

Terug naar: Toernooien

Amersfoortse Zwem4daagse 2019

Datum: 01-07-2019

Einddatum: 05-07-2019

Begintijd: 17.30 uur

Eindtijd: 19.30 uur

Georganiseerd door:


ZPC Amersfoort

Prijs: € 10.00

Uiterste inschrijfdatum:
01-07-2019

Helaas is de uiterste inschrijfdatum verstreken. Je kunt niet meer inschrijven.

Algemene informatie

Doe je ook mee met de Amersfoortse Zwem4daagse?

Vijf dagen zwemplezier én een medaille!

In Amerena organiseert ZPC Amersfoort van 1 juli tot en met 5 juli owederom de Amersfoortse Zwem4daagse. Iedereen met minimaal een A-diploma mag meedoen. Heb je wel je A-diploma, maar kun je nog niet zo goed zwemmen, mag je onder begeleiding van een volwassene meedoen. Deze volwassen begeleider moet zich ook als deelnemer aanmelden.

Afstanden

Meedoen aan de Zwem4daagse betekent dat je gedurende minimaal vier dagen 250 of 500 meter per dag zwemt. De kortste afstand is bedoeld voor senioren en kinderen tot en met 12 jaar. De overige deelnemers zwemmen 500 meter per dag. 

Dagen

Van maandag 1 juli tot en met vrijdag 5 juli kan je komen zwemmen. Om op vrijdag je medaille te krijgen moet je minimaal vier van de vijf dagen de afstand hebben afgelegd.

Tijden

De Amersfoortse Zwem4daagse vindt elke dag plaats in Amerena van 17.30 tot 19.30 uur. De laatste mogelijkheid om te starten is 19.15 uur. 

Kosten/inschrijving

Het inschrijfgeld bedraagt € 10 per persoon (kinderen tot en met 12 jaar betalen € 8,50 per persoon). Voor dat bedrag mag je vijf keer komen zwemmen. Uiteraard ontvangen alle deelnemers die de Amersfoortse Zwem4daagse volbrengen een medaille. 

Er is meer…

Natuurlijk is het een prestatie om elke dag zo’n afstand te zwemmen. Maar er is meer! Elke dag worden er in en om het zwembad leuke activiteiten georganiseerd, waardoor je nadat je je baantjes hebt gezwommen niet direct naar huis hoeft en kennis kan maken met alles wat zwemmen zo leuk maakt. 

Nadere inlichtingen

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de organisatie via zwem4daagse@zpc-amersfoort.nl.

Tot ziens bij de Amersfoortse Zwem4daagse in Amerena!

 

 

 

 

 

Extra gegevens Doelgroep
  • Iedereen met minimaal zwemdiploma A
Poster
Download de poster

Tijdens de evenementen worden foto's en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto's en videos gebruiken we op onze website, social media,persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via margriet@aafit.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.