Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.

Terug naar overzicht

Krav Maga

Locatie: De Laak
Wijk: Vathorst

Georganiseerd door:


Bröcker Health

Prijs: € 5.00

Uiterste inschrijfdatum:
13-02-2020

Er zijn nog 15 inschrijfplekken over
Data
DatumStarttijdEindtijd
13-02-2020 19:30 20:30
20-02-2020 19:30 20:30


Algemene informatie

Krav maga is een verdedigingssysteem dat zijn oorsprong vindt in Hongarije en verder ontwikkeld is door oprichter Imi Lichtenfeld in Israël.

Krav maga is een effectieve methode voor mannen en vrouwen van alle leeftijden voor het omgaan met (levens)bedreigende situaties, zoals bedreigingen met mes of vuurwapen, ontvoering, aanranding of andere vormen van geweld. De methode is gebaseerd op de realiteit.

In een vrij korte tijd leer je hoe je een nood- of levensbedreigende situatie kunt overleven. Krav maga is dan ook geen sport, maar een zelfverdedigingssysteem. Je leert hoe je conflictsituaties vermijdt, maar als dat niet lukt om in de conflictsituatie te overwinnen. Je krijgt doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen en zelfdiscipline.

Kenmerkend voor onze trainingen is dat we de meest uiteenlopende, realistische situaties simuleren. We trainen daarom niet alleen binnen op locatie, maar ook buiten, om zo realistisch mogelijk te kunnen trainen op de verschillende scenario’s.

We bieden ook Krav maga voor kinderen en tieners 

Extra gegevens Type sport: Zelfverdediging/ weerbaarheid
Minimale leeftijd: 17
Maximale leeftijd: 99

Contactpersoon:
  • Naam: Dennis Bröcker
  • Telefoonnummer: 0614171515
  • E-mailadres: info@brockerhealth.nl

Tijdens de evenementen worden fotos en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die fotos en videos gebruiken we op onze website, social media, persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via margriet@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.