Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.

Terug naar overzicht

Georganiseerd door:


Hemus

Prijs: € 5.00

Uiterste inschrijfdatum:
14-02-2020

Het maximaal aantal inschrijvingen voor dit evenement is behaald. Je kunt helaas niet meer inschrijven.

Data
DatumStarttijdEindtijd
02-05-2020 14:00 15:30
09-05-2020 14:00 15:30


Algemene informatie

Roeien bij Hemus

Roeien kan op verschillende niveau’s van Olympisch tot spelevaren. Bij Hemus kun je leren roeien. Wij hebben leden met ervaring op elk niveau en in leeftijd varierend van 12 tot 85. Er is dus altijd wel een ploeg samen te stellen die bij je past.

Bij roeien gebruik je je hele lijf: benen, romp en armen, alles doet mee. Afhankelijk van je eigen wensen ben je intensief of juist ontspannen bezig, maar altijd met je hele lichaam lekker buiten aan het sporten.  Roeien kan het hele jaar, behalve als het vriest. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je kunt zwemmen. Kijk op onze website voor meer informatie: www.hemus.nl

Kom kennismaken met roeien. Wiij geven je graag inzicht in de basis in 2 lessen voor 5 euro.

Extra gegevens Type sport: Roeien
Minimale leeftijd: 12
Maximale leeftijd: 100

Contactpersoon:
  • Naam: Sylvia Renes
  • Telefoonnummer: 06-21565010
  • E-mailadres: recreatie@hemus.nl

Tijdens de evenementen worden fotos en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die fotos en videos gebruiken we op onze website, social media, persberichten en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via margriet@schoolsportamersfoort.nl We houden rekening met je wensen.
Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen.