Jouw account

E-mail
Wachtwoord
Registreer

Je gegevens worden gebruikt volgens ons privacy statement.

Gebruiksvoorwaarden

Gebruiksvoorwaarden www.schoolsportamersfoort.nl 

Gebruik je onze website, dan gelden de volgende spelregels: 

Website www.schoolsportamersfoort.nl 

Op onze website plaatsen we zoveel mogelijk nieuwtjes en leuke dingen van schoolsport in Amersfoort. We proberen geen fouten te maken, maar een foutje kan onbedoeld voorkomen. Aansprakelijk zijn we niet, maar alvast sorry daarvoor! 

Linkjes op onze website naar andere internet paginga’s plaatsen we om nog meer leuke en interessante informatie te kunnen laten zien. Wat er uiteindelijk precies op die pagina’s staat kunnen we niet beïnvloeden. Doorsurfen dus op eigen risico! 

Schoolsportkampioenschappen 

Doe je mee aan de schoolsport kampioenschappen, dan geldt het schoolsport reglement. Je vindt dat op de website. 

Foto’s en filmpjes 

Superleuk als je je eigen foto’s en filmpjes uploadt! Wij kunnen niet controleren of iedereen die daarin te zien is dat ok vindt, check dat daarom zelf voordat je uploadt. Het kan zijn dat iemand achteraf klaagt over een foto of video, we kunnen die dan meteen verwijderen. De foto’s en video’s kunnen we ook gebruiken in onze nieuwsbrieven. 

Privacy 

Je contactgegevens 

Om je in te schrijven voor de toernooien of clinics geef je via je account je naam en emailadres op. We gebruiken je gegevens om je te informeren over de schoolsportkampioenschappen en alles wat daarmee heeft te maken. Zo kan je bijvoorbeeld meedoen aan clinics, een sport proberen bij de Amersfoortse sportverenigingen of andere leuke events. We proberen je steeds de leukste dingen toe te sturen, dat kan een aanbieding zijn of een uitnodiging mee te doen aan een quiz of prijsvraag. Natuurlijk laten we je de uitslagen van de sporttoernooien weten en wanneer je weer kunt inschrijven voor een toernooi. 

Je gegevens verkopen we niet aan derden of aan bedrijven. 

www.schoolsportamersfoort.nl en alle posters en berichtjes op social media, wordt verzorgd door de Amersfoortse Sport Federatie, de ASF. Dat kunnen we doen door financiële hulp van de gemeente Amersfoort. ASF is de club van alle sportverenigingen uit Amersfoort samen en is de verantwoordelijke voor je contactgegevens zoals bedoeld in de wet bescherming persoonsgegevens. 

Foto’s en filmpjes 

Tijdens de schoolsporttoernooien worden foto’s en filmpjes gemaakt waarbij jij in beeld kan komen. Die foto’s en video’s gebruiken we op onze website en in onze nieuwsbrieven. Wil je niet op de foto, of wil je niet dat je wordt gefilmd, wil je dat dan aangeven bij de organisatie van het sporttoernooi of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We houden rekening met je wensen. 

Mocht het per ongeluk toch misgaan en sta je onbedoeld in beeld, laat het ons weten. We zullen het beeld dan zo snel mogelijk verwijderen. 

Cookies 

We kunnen cookies gebruiken om bij te houden hoeveel bezoekers onze website heeft. We kunnen je IP-adres bijhouden, maar daarmee weten we niet wie jij bent. 

Regels kunnen veranderen 

Deze regels kunnen veranderen. Check daarom regelmatig. 

Bezwaar? 

Heb je bezwaar tegen gebruik van je gegevens, of wil je deze inzien of corrigeren? Laat het ons weten, we geven je zo snel mogelijk antwoord. Om er zeker van te zijn dat jij jij bent, kunnen we je om extra informatie vragen. 

Vragen? 

Heb je vragen of misschien een klacht? Laat het ons zo snel mogelijk weten zodat we je kunnen helpen met een oplossing. Onze privacy officer kan als bemiddelaar optreden. Ben je toch niet tevreden, dan kun je daarna naar de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Je kunt ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Of kijk voor de meest actuele contactinformatie en telefoonnummers op onze website: www.sportamersfoort.nl. 

Oktober 2016